Trasatura cea mai importanta: inconstanta

Slabiciunile lui diamond: urmand comportamentul ei vizavi de barbati ce sugereaza un usor orgoliu ce creste sanatos, dar de care incearca sa scape, diamond nu-si da seama care sunt slabiciunile ei decat atunci cand pierde obiectul lor. De cele mai multe ori, le ignora si le subestimeaza.

Mai mult, imi asum anumite riscuri in a o demasca pe diamond acum marturisind ca a rezistat eroic unei torturi ce a durat mai mult de 6 luni de zile, 5 zile/saptamana, 6-7-8 ore/zi, cot la cot cu una dintre slabiciunile ei cele mai mari fara a trisa si fara a trada orice urma de sentiment. Bineinteles, dupa aceasta dureroasa si extrem de lunga experienta, diamond a intrat sub tratament terapeutic puternic si inca se trateaza.

Pericolul ca ea sa redevina vulnerabila este constant, atata timp cat impartaseste 1 m patrat cu inculpatul aproximativ 30 de ore/saptamana.

Din toate aceste istorisiri, se poate spune despre diamond ca este mult mai dreapta decat turnul din Pisa cand vine vorba despre inculpati indisponibili, respectiv taken. Desigur, ea invata din greselile din trecut si aceasta lectie invatata, integrata si aprofundata de ea in 2006 spera sa fie una pe care nu o va uita prea usor.
Asadar, anul 2006 dpdv amoros a fost (suspans…) unul poate nu la fel de bogat ca anii trecuti, insa intensitatea cat si tensiunea cu care a avut de furca au inregistrat maximele celor aproape 19 ani traiti pana acum.

Anul a inceput promitator cu o legatura extrem de intensa – cel putin pe plan fizic – dar a carei neintelegeri vechi au ajuns-o din urma si a fost incheiata irevocabil in februarie. A urmat apoi o perioada de tranzitie foarte neagra in care diamond era confuza, dominant-sadica si cu busola mai pierduta ca niciodata.

Incet-incet insa (incet-incet pentru diamond inseamna de-obicei repede-repede pentru alti oameni) s-a trezit la viata si cand ochii ei s-au deschis, a vazut ca langa ea statea o persoana cu adevarat deosebita. A nu se crede faptul ca diamond s-a indragostit orbeste si cu viteza luminii de aceasta persoana carliontata, sentimentele ei firave au luat amploare in timp pana cand a ajuns sa nu le mai controleze si sa viseze cu totul, cu ochii deschisi.

Acest proces durabil a adus-o pe diamond dupa aproximativ 4 luni intr-o stare de epuizare si vulnerabilitate maxime. Carliontatul a inceput sa aiba o prietena cu care el si diamond imparteau cam 20 de m patrati 30 de ore/saptamana cam atunci cand diamond a inceput sa aiba sentimente pentru el, astfel incat relatia dintre carliontat si prietena lui, dintre carliontat si diamond (ca apropiere vesnic amicala) cat si sentimentele lui diamond pentru el cresteau direct proportional… minunat, nu?