Sunt în discuţie filme Star Wars pentru următorii 10 ani

Informaţia a venit de la preşedintele LucasFilm, Kathleen Kennedy
Dintre filmele pe care le vom vedea anii următori în cinematografe nu vor lipsi producţiile Star Wars. Conform preşedintelui companiei LucasFilm, Kathleen Kennedy, saga se va extinde şi va cuprinde noi lumi şi personaje, suficient cât să ofere material pentru următorii 10 ani pentru site-uri ca putlockerstube.

„Discutăm acum despre următorii 10 ani ai poveștilor Star Wars şi analizam direcțiile în care acestea se pot extinde”, a declarat producătoarea pentru The Star Wars Show, emisiunea site-ului oficial StarWars.

„Mă refer la scenariile de după Episodul IX, cu aceste personaje noi: Rey, Poe, Finn, BB-8”, a explicat ea. „Căutăm, de asemenea, să lucrăm cu oameni interesați să intre în lumea Star Wars şi să ne poarte în locuri în care nu am ajuns încă; un lucru cât se poate de entuziasmant, pentru că este vorba de o ‘galaxie, foarte, foarte îndepărtată’. Iar posibilitățile sunt infinite!”, a mai spus Kennedy.

Relansarea popularei francize SF s-a bucurat de un mare succes. Star Wars: The Force Awakens, lansat în 2015, a trecut de 2 miliarde de dolari la box-office (la un buget de aproximativ 250 de milioane), iar Rogue One: A Star Wars Story, primul spin-off al seriei, a avut încasări internaționale de peste un miliard de dolari (la un buget de 200 de milioane).