Sexualitatea din zilele noastre..

Sex si frumusete, tendinte trendy si sacrificii..

Sexualitatea din zilele noastre este pretutindeni, nici nu ma mir de ce incepe sa apara in capul copiilor care trec prin pubertate spre adolescenta. Mesajele sexuale si tendintele trendy intra in contact cu copii prin jucariile cu care isi ocupa timpul.. cand zic asta ma refer in special la papusile pentru fetite. Forme voluptoase care normal numai prin operatii estetice se mai pot obtine in zilele noastre.. si uite asa de mici.. fetele invata ca asa arata o femeie si e normal ca mai incolo sa isi doreasca sa arate si ele la fel. Reviste cu caracter erotic si chiar pornografic sunt la indemana oricui.. de la reviste si casete pana la pagini web si filme pentru adulti de pe internet.

Nu e de mirare ca nu mai e o rusine sa umbli ca fata fara sutien si sa ti se vada sfarcurile prin bluzita.. desi tu esti inca minora si poate nici buletin nu ai. Nu mai e o rusine ca la 14-15 ani sa iti incepi viata sexuala. Nu mai sunt inhibitii cand vine vorba de plaja si baie cu colegii de generala de la o varsta asa frageda.. si nu mai este o rusine sa faci plaja fara sutien.. desi nu intodeauna ai si cu ce te mandrii.

Sexualitatea.. subiectele despre sex.. curiozitatea despre acest subiect este din ce in ce mai mare.. si din pacate din ce in ce mai devreme ii impinge pe copii aflati in pubertate si apoi in adolescenta la actiuni care ii pot marca pe tot parcursul vietii. Este pretutindeni.. intr’o lume care este in miscare.. imaginea trendy se schimba regulat si persoanele care se respecta trebuie sa fie in pas cu noutatile.

Daca tot vorbesc despre schimbari drastice in conceptiile noastre si in actiunile de zi cu zi.. ma voi lega si de “curentul misoginilor”.. numarul lor creste zilnic.. la fel si badaranii care nici macar sa se respecte pe ei insisi nu stiu cum. Ce sa mai.. intr’un cuvant: prost crescuti. Nepasarea ce ii strica pe multi, inconstienta cu care se iau unele decizii, lipsa unui pachet de cunostinte minime si de baza, lipsa respectului de sine.