Puțin ajutor cu prețurile?

Sunt sigur că majoritatea din cei care mă citesc au fost sau sunt studenți. Știți cu toții cum e să fii student: pachetul trimis de părinți pe prieteni sau autocar se termină în 2-3 zile, majoritatea banilor primiți îi consumi în primele zile, iar apoi încerci să supraviețuiești cu ce poți: restul de bani, împrumuturi și poate mai faci un ban muncind câte ceva (pe net – în cazul meu).

Înainte să ajung la facultate, eram risipitor: toți banii pe care îi aveam trebuiau să se termine cât mai repede. Parcă făceam concurs. Acum sunt puțin mai chibzuit – sau așa îmi place mie să cred – și așa am ajuns să și economisesc ceva bănuți. Caut lucrurile mai ieftine, dar cam la aceeași calitate.

Acasă am un Audi A4. An de an trebuie băgați ceva bani în rovinietă, asigurare rca, cauciucuri etc. Pentru că încerc să consum cât mai puțini bani, am căutat cel mai ieftin rca. Eu nu înțeleg cum de găsesc pe un site un anumit preț și pe alt site, la aceeași firmă de asigurări găsesc alt preț. Mă gândesc (,) că ar trebui să fie același preț, nu?

Știți cumva vreo firmă care are rca ieftin? Nu contează că este o firmă proastă, pentru că nu eu am nevoie de asigurare. În caz de ceva (Doamne ferește!), celălalt o să aibă nevoie.