O săptămână naşpa

Naşpa de tot. M-am avântat în declaraţii dure. Nu că mi-ar părea rău, deloc, poate s-a înţeles ceva din ceea ce voiam eu să zic. Dar m-am convins singur. Trebuie să mă liniştesc. Nu ăsta sunt eu. Nu sunt omul nervos din săptămâna asta.

Probabil mini-stresul “stresiunii”, probabil chiar şi şmechereala unor bloggeri, probabil că şi creierul meu care nu a funcţionat aşa cum trebuie, probabil multe. Însă nu se poate aşa. Promit că mă liniştesc şi că voi fi iar acel glumeţ şi în acelaşi timp ironic cu un pic de spirit critic aşa cum v-am obişnuit.

Nu mai răspund atacurilor, nu mă mai interesează ce face unu şi celălalt. Nu mă mai interesează cine de la cine copie, nu mă mai interesează atacul asupra spamărului din mine. Voi scrie doar ce trebuie scris şi atât. Mă liniştesc. Am zis.

Şi pentru că vine vacanţa, şi pentru că nu stau în Iaşi, mă duc să-mi văd nepoata, şi blogul s-ar putea să rămână în paragină. Nu, nu dau cu copy-paste doar de dragul de a umple o zi. O săptămână fără mine nu mai moare nimeni. Poate doar fetele 😛 Şi totuşi voi încerca să scriu de la ţară. Dar nu promit. Dar voi încerca…

Că poa se gândeşte şi careva la mine să mă propună spre canonizare. Dacă-i nevoie scriu şi un Luceafăr. Orice.