Jurassic World 3 a fost confirmat. Va ajunge în cinematografe în 2021

Deşi mai sunt câteva luni până când Jurassic Word 2 (Jurassic World: Fallen Kingdom) va debuta pe marile ecrane, studiourile Universal au confirmat deja lansarea ultimei părţi a trilogiei. Potrivit Variety.com, aceasta a fost stabilită pentru 11 iunie 2021.

Scenariul lui Jurassic World 3 va fi imaginat de Emily Carmichael (Pacific Rim: Uprising) şi Colin Trevorrow. Steven Spielberg va reveni în echipa de producători. Momentan, filmul nu are un regizor ataşat. Il asteptam cu nerabdare sa fie publicat pe mysolarmovie pentru a-l putea urmari online.

„Este important pentru franciză să includem în echipă noi forţe creative, pentru a păstra noutatea şi atractivitatea poveştilor noastre”, a spus Trevorrow. „Sunt încântat de tensiunea şi estetica aduse de J.A. Bayona în Fallen Kingdom şi sunt convins că Emily va ridica nivelul emoţiilor în ultima parte a acestei trilogii”, a adăugat el.

Fallen Kingdom reia povestea la patru ani de la evenimentele din primul film, după ce parcul de pe Isla Nubar a fost închis, iar dinozaurii aleargă liberi pe suprafaţa insulei. Claire Dearing (Bryce Dallas Howard) este acum conducătoarea unei organizaţii pentru protecţia dinozaurilor şi în această calitate încearcă să facă tot ce se poate pentru a salva animalele de o iminentă erupţie vulcanică de pe insulă.

I se alătură în eforturile sale Owen Grady (Chris Pratt), fostul antrenor al reptilelor, însă lucrurile iau o întorsătură neaşteptată şi extrem de periculoasă pentru rasa umană. Filmul se lansează la noi pe 8 iunie.