Dragon Sky ( Closed Beta )

Am primit astazi invitatie la un anumit “Dragon Sky” pentru closed beta.Asta insemna ca am fost invitat sa testez jocul, fiind printre cateva sute de jucatori selectati pentru asa ceva.

Sincer nu auzisem de jocul asta, dar am cont pe AeriaGames si am mai fost invitat la un closed beta pentru TwelveSky 2 care acum e open beta ( adica intra cine vrea si testeaza ) .Desigur fiind un “beta” ceea ce trebuie sa fac este sa testez jocul si sa ajut echipa sa scape de bugg-uri si alte probleme/erori .Oricum din poze nu m-a atras foarte tare jocul, dar pare ca are un gameplay si efecte destul de bune.Sunt totusi nemultumit de grafica, care nici ea nu pare stralucita.

Dar trebuie sa facem o exceptie de cele mai multe ori cand vorbim de un MMORPG pentru ca foarte multa lume nu prea baga asta in seama.Ba chiar viceversa, jocurile care au o grafica incredibila duc spre dezamagirea noastra spre un gameplay de tot cacatul, ceea ce am observat chiar eu.Dar…..pana apare un joc nou, cu grafica buna, gratis, cu un gameplay si un storyline bun, raman la jocurile deja existente de care m-am plictisit deja.

Tin sa mentionez ca de ArchLord m-am lasat de 1 luna, si nici nu am chef sa joc catusi de curand.Pana la urma am vazut ca tot ce mi-au zis prietenii este adevarat: este un joc plictisitor.Practic nu ai ce face cand ajungi la un nivel mai sus-pus.

Revenind la jocul despre care am si facut un post, am sa va aduc mai multe detalii peste 1 saptamana cand il voi cunoaste mai bine.Pana atunci va las cu cateva screenshot-uri