Cum să cumperi o tricicletă

Vrei să cumperi o tricicletă pentru copilul tău? Nimic mai simplu. Urmează următoarele sfaturi și totul o să fie ok.

  1. Ia în cosiderare vârsta copilului pentru care o cumperi. Cele mai multe triciclete sunt făcute pentru copii între 2 și 4 ani. Pentru copii mai mari de 4 ani, îți sugerăm să cumperi o bicicletă.
  2. Gândește-te la modelul pe care îl vrei: cu cadru de metal sau cu cadru de plastic.
  3. Caută câteva triciclete online sau la un magazin loc pentru a ști prețul și modelele disponibile. Găsești câteva modele aici.
  4. Fi atenți la dimensiunea tricicletei. Tricicletele din metal vin cu roți de 10-12 inch, iar cele din plastic sunt foarte joase.
  5. Alege o triciletă pe care copilul să se urce și să se coboare ușor, dar una care să nu fie prea mică la anu. Dacă el se poate urca pe una mai înaltă, e mai înțelept să o cumperi pe aceea, decât să îi cumperi una care o să îi fie mică anul următor.
  6. Sunt câteva modele de triciclete care vin cu coșuri de depozitare sub scaun. Ia în considerare acest aspect și decide dacă are importanță sau nu.
  7. Gândește-te cam câți bani ai disponibili. Prețul tricicletelor pleacă de la 200 de lei și ajute la câteva sute de lei bune. Îți poți face o idee despre prețuri aici.
  8. Sunt triciclete cu mânere în spate care te pot ajuta să împingi copilul când acesta are nevoie. Nu sunt scumpe, iar mânerul este foarte folositor. Ia în calcul și acest aspect.