Cauza si efect

Am tot fost pusa in ultimele saptamani in tot felul de situatii urate care m-au facut doar sa ma simt din ce in ce mai prost, mental, acum ca s-au adunat.

Ma simt cam rau si fizic in ultima vreme; stiu, desi pare incredibil, e de la mancare pentru ca am mostenit 3 lucruri sigur de la mama mea:

1. incapatanarea

2. o problema cu o valva a inimii (desi nu seman cu Ignatius Reilly deloc)

3. probleme cu fierea

Asa ca in ultima saptamana m-am aflat pusa in a treia situatie, ca dupa fiecare masa sa-mi fie greata. Colac peste pupaza, vorba lui Creanga, tot de o saptamana am probleme cu somnul: adorm tarziu, am somn agitat, dorm iepureste, ma trezesc obosita.

Nu vad rostul in a mai scrie despre oamenii urati nu pentru ca am reusit sa raman indiferenta fata de ei ci pentru ca oricum mi se pare inutil si restul ma lasa oarecum rece. Desi am idee despre ce vreau sa scriu, intotdeauna cand incerc sa fac asta (chiar daca e despre lucruri dragute) ma opresc pe la mijlocul insemnarii si inchid. Se vede ca si insemnarea asta e extrem de dezordonata, cam la fel cu starea mea de spirit. De ce va mai incarc si pe voi cu toate astea? Ca sa va explic, cheful de scris imi va veni probabil odata cu o dispozitie buna.