Cantitate neglijabila..

Presupun ca deja stai jos.. daca fumezi iti recomand sa iti aprinzi o tigara.. sa bei ceva.. si sa citesti.. apoi sa meditezi..

Incep cu unitatea de baza a corpului tau.. celula.. ma gandesc la ovul sau.. la spermatozoidul creeat de organele genitale ale tatalui tau.. placere.. dorinta.. ai tai si-o pun si daca este cu noroc.. ramane mama ta insarcinata..

Copilarie.. adolescenta.. tinerete..

Te-ai gandit ca nu ii pasa nimanui de problemele tale? ca lumea nu se opreste ca te doare ceva sau ti-a murit cineva drag.. ca regreti ceva.. ca te macina ganduri.. regrete.. pareri de rau.. ?!

Te-ai gandit ca.. uneori ai vrea sa schimbi ceva? cand ai impresia ca esti prea bun sau prea rau.. si nu te comporti asa cum trebuie cu cei apropiati.. ca unele persoane merita mai mult.. altele mai putin..

Ai fost pus in ipostaza de a alege intre bucuria ta si a celor din jurul tau? cineva apropiat.. ai facut macar o data un sacrificiu de sine? ai lasat de la tine ca sa ii fie cuiva drag bine? te-ai pus vreodata pe locul 2.. ?

Ai simtit ca uneori ai fost prea bun.. prea rau.. ca trebuia sa faci ceva mai mult.. sau mai putin.. ca strofocarile tale nu isi au nici un rost.. sau nici nu au avut vreodata?

Iarta-mi greselile.. de orice natura.. iarta-ma.. si uita-ma.. ieri am fost al tau.. azi sunt singur..

Ce ai fost, Ce esti si Ce vei fi: Pamant si Energie..