Ba , voi stiti cum se munceste la tara

Observ crearea efectului de turma. Efectul de sera probabil si-a facut efectul. Nenea , comentatorilor , voi bloggerilor , stiti cum se munceste la tara? Stiti cum se da cu sapa la 40 de grade? Stiti? Stiti pe dracu. Va invit vara viitoare. In locul mamei , iau un blogger la camp. Sa manance pe camp , sa se spele cu o picatura de apa , sa se uite in fata si sa vada ca mai are pana la capat.

Eu ma uitam in fata , nu vedeam capatul si imi venea sa plec. Dar spiritul de tara ,adica de taran (mic , ce-i drept) nu m-a lasat sa plec de pe campurile patriei. Mama , care e taranca si m-a facut la o varsta care acum nu e asa inaintata , insa pe atunci era , munceste la camp pentru consumul propriu. De dimineata pana seara.

Voi , astia care va cainati (un comentator de la arhi , probabil mai multi , dar nu am stat sa citesc toate comentariile) ca stand in fata calculatorului si livrand informatii si creind in acelasi timp informatii , va este greu , va ucide psihic , va macina puternic , va invit sa dati cu sapa. Eu va invit.

Si apropo de ce zicea Neamtu (link nu pun ca e futere laptopul de pe care scriu) , cu taranii ajunsi la oras. Am vaga impresie si tot odata am o convingere puternica ca satnii ajunsi la oras s-au puturosit. Au luat obiceiurile orasenilor. Dupa o saptamana de Iasi mi-am adancit in mine o convingere , orasenii (nu toti , nu imi place sa generalizez) sunt niste puturosi. Si taranii ajunsi la oras pentru a munci s-au molipsit de la oraseni.

Hai ca inchid articololul asta , scris totalmente intr-o stare de nervi , si sa va zic doar atat: respectati taranul. Daca nu , veniti la munca frate. Bloggeritul e un fleac. M-ati ciuriuit.