Asta-i România care-mi place!

Asta e ziua în care trag linie şi bifez pe lista mea ce am reuşit să fac în luna care tocmai s-a încheiat. Zâmbesc şi îmi mulţumesc pentru că în ciuda unui cireşar dificil si extrem de încărcat, am realizat cam tot ce mi-am propus. Şi nu au fost puţine, şi nici uşoare.

Mereu mi-a placut polivalenţa şi îmi repetam de fiecare dată când simţeam nevoia, că pericolul nu înseamnă să-ţi stabileşti un scop prea mareţ şi să nu-l poţi atinge, ci să-ţi stabileşti unul prea mărunt şi să-l atingi.

Mi-aş dori să-i văd pe cei din jurul meu, pe toţi românii că îşi spun cuvintele de mai sus, că au încredere în ei şi că luptă pentru visele lor. Pentru că în spatele etichetei pe care chiar noi ne-am pus-o, suntem un popor frumos care merită să fie apreciat. Dar eticheta nu va pleca niciodată singură de acolo. Se spune că a şti şi că vom face nu este suficient; trebuie să aplicăm şi să acţionăm!

Noi vom fi mereu cei care vom decide cine suntem! Dar eu am decis deja că românii sunt perseverenţi şi ambiţioşi, optimişti şi pozitivi, şi că avem o ţară minunată. Iar dacă mă veţi întreba de ce, vă voi spune că Asta-i România care-mi place!