Am si eu Blog, sunt trendy..

Observ ca din ce in ce mai multa lume isi expune gandurile prin diferite metode, cea mai populara fiind Blog’ul. E un trend? sau incep si romanii sa simta dreptul la libera exprimare si se trezeste acel pitic, in capul lor, care vrea sa tipe in gura mare ceea ce are de zis.. ce il macina sau ce isi doreste.

Si totusi, asa cum o padure fara uscaturi nu exista, am dat de o groaza de blog’uri care parca nu isi au rostul.. asa ca asta al meu care e lasat in paragina cand nu am inspiratie si ma urasc pentru asta sau.. blog’uri facute asa de dragul pu… in care o tipa/tip isi scrie frustarile zilnice intocmai pentru a scapa de ele. Sunt satul si urasc comment’urile menite sa aline durerea cuiva suparat pe viata: “lasa ca o sa fie bine, iti sunt alaturi” sau “da’l dracu de prost ca nu era de tine oricum”.. etc etc etc.. ntz.

Si de ce zic de Blog’ul asta ca uneori nu isi are rostul? pentru ca desi sunt destui cititori fideli.. nu comenteaza mai nimeni ce cacat mananc eu aici.. exact aceiasi situatie cand un magician face un truc si publicul se uita la el dar nu are nici o reactie.. sucks.