Am avut un vis interesant azi-dimineata…

…ceva ce n-am mai avut de mult timp pentru ca e greu sa visezi clar si cursiv cand te lipesti de perna, desi n-ai decat un cearsaf pe tine. Sau cand te trezesti si cauti cu disperare telecomanda de la aerul conditionat.

Regimul meu comunist in care traiam era condus de o femeie batrana, cu pielea ridata si tenul inchis. Batrana asta nu permitea, dupa legile facute chiar de ea, orice fel de afirmatie cu tenta sexuala, flirt sau orice indiciu ca intr-un cuplu ce doi fac sex/dragoste/etc. Si era aproape omniprezenta. Nu puteai vorbi pe strada despre chestii de genul asta, pentru ca te puteai trezi cu ea in fata in orice moment.

Ciudat era insa ca promova relatiile intre barbati si femei, insa nu sexuale. Dupa ea, toti trebuiau sa fie virgini, pe viata. Iar femeia asta avea o slabiciune: pe mine. Eram protejata ei si preferata ei, eu care incercam tot visul sa-mi stapanesc dorintele si instinctele si vocabularul.

Intr-o zi, femeia ma intreaba de ce nu-mi place de nu stiu cine, X. Iar eu ii raspund timid: Nu stiu, nu ma simt atrasa de el. La care batrana face ochii mari, se infurie, eu imi dau seama de gafa, stiam ca in cazul asta voi fi bagata la inchisoare pentru ca am emis un gand cu tenta sexuala, fizica si stiam ca pedeapsa va fi cu atat mai mare pentru ca eram preferata ei. Imi iau toate hainele de acasa si plec spre inchisoare, iar visul se termina.

Constiinta mea ma cenzureaza? Asta in cazul in care ca nu trece o saptamana fara un vis cu tenta sexuala. 😐

Explicatie: am atatea vise pentru ca am o bogata viata interioara